top of page
adrienne.png

Wij leveren dagverse bloemen vanuit onze winkel en via onze webshop waar u 24/7 uw bloemen kunt bestellen. Wij zijn Belinda en Edwin Zandboer en runnen onze winkel samen met onze medewerkers Frances, Saskia en Naomi.

Onze bloemen en planten worden door ons zelf direct ingekocht op de exportklokken bij de bloemenveiling in Naaldwijk en Aalsmeer. Hierdoor kunnen we de de beste kwaliteit aankopen en ons assortiment dagelijks aanpassen naar de vraag van onze klanten. Wij begroeten u graag een keer in onze winkel!

Bloemenhuis Adrienne

  • Facebook

Wij zijn een green florist

logogroot.png

Afgelopen jaren zijn wij achter de schermen ons bedrijf steeds verder aan het verduurzamen geweest.

Nu kunnen wij trots meedelen dat wij het certificaat Green florist hebben behaald na onafhankelijke toetsing door de geaccrediteerde organisatie MPS-ECAS.

Wij delen samen met de andere aangesloten bloemisten van Green Florist de ambitie om een toekomstbestendige standaard neer te zetten voor een verantwoorde bedrijfsvoering.

Rouwstukken en Rouwboeketten

Bloemen horen bij alle momenten in het leven.Wij besteden veel zorg en aandacht aan de laatste bloemengroet voor uw overleden dierbare. Door de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd met het verzorgen van de bloemen voor begrafenissen en crematies, hebben wij een zeer compleet aanbod van door onszelf vervaardigd rouwbloemwerk samengesteld die u kunt bekijken en bestellen in onze (web)winkel www.bloemenhuisadrienne.nl

Wij hebben zowel in onze winkel in Bergen op Zoom als online vele foto’s (voorbeelden) ter beschikking in vele modellen en kleuren en voor elk budget. U kunt een rouwboeket of rouwstuk in onze winkel bestellen en laten bezorgen of u kunt ervoor kiezen het rouwstuk zelf mee te nemen naar de uitvaart.

Bruidswerk, Boeketten en Corsages

De meeste bruiden hebben door oriëntatie op internet al een aardig idee wat voor bruidsboeket ze willen op hun grote dag. Kom gerust met een foto van uw voorbeeldboeket naar de winkel en vraag naar de prijs/mogelijkheden.

 

U kunt bij ons ook terecht voor corsages, al dan niet voorzien van een magneet, motorkapstuk voor op de auto, bloemstukken of boeketten om de trouwlocatie mee aan te kleden. Graag vooraf even bellen als u langs wilt komen, dan houden we hier rekening mee. Mailen kan uiteraard ook.

Contact

Adres

Vogelaar 30

4617 LB Bergen op Zoom

Telefoon

0164 211595

Email

info@bloemenhuisadrienne.nl

Openingstijden

Maandag - 09.00 - 17.30

Dinsdag 09.00 - 17.30

Woensdag 09.00 - 17.30

Donderdag 09.00 - 17.30

Vrijdag 09.00 - 17.30

Zaterdag 09.00 - 17.00

Zondag - Gesloten

bottom of page