top of page

Bakkerij Van Oers

Bij ons kun je iedere dag terecht voor heerlijk vers gebakken brood specialiteiten, vlaaien, gebak, worstenbrood en andere lekkernijen.

 

Voor een bakje koffie of thee hebben we mooie zitplaatsen en een vitrine vol lekkers om te kiezen. Ook zijn er diverse belegde broodjes verkrijgbaar.

  • Facebook

De lekkerste producten

Wij zijn Peter en Angelina van Oers en samen met ons team van Brood en Banketbakkers maken we een groot assortiment heerlijke brood en banket producten. Deze maken we dagelijks in onze bakkerij, gevestigd aan de Antwerpsestraatweg in Bergen op Zoom.

Desem brood

Tijd, aandacht en vakmanschap, daarmee bereiden we onze desem broden.

De ingrediënten: Een goede kwaliteit Franse Bloem, water, zout en desem. Hiermee maken we ons desem assortiment. De totale productie neemt zo’n 18 uur in beslag. Het kneden van het deeg, afsteken, rusten van het deeg, rijzen en daarna kan het brood gebakken worden.

Belangrijk is de stenen vloer van de speciale oven. Juist die stenen vloer zorgt voor een heerlijke korstvorming. Een harde korst en een zachte binnenkant. Naast de rijke en volle smaak die zo ontstaat heeft ons desem brood het voordeel dat ze praktisch geen e-nummers en lactose bevatten. Laat u verrassen door de rijke smaken van onze desem specialiteiten.

Contact

Adres

Vogelaar 24

4617 AK Bergen op Zoom

Telefoon

0164 241 170

Email

vanoers@ambachtsbakker.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdagt/m Donderdag 8.00-17.00

Vrijdag  7.30- 17.00

Zaterdag 7.00-15.30

bottom of page